Mitsubishi WSH-HR25I SET

Mitsubishi WSH-HR25I SET
1258,40 incl. BTW

Specificaties

Single of multi split
Single split
Standaard WiFi ingebouwd
Nee
Vermogen
2.5 kWh
Maximale oppervlakte
25 m2
Energielabel
A+++

Productinformatie

Een absolute topper met een 2,5 kW airconditioner met de geavanceerde inverter warmtepomp en montage set.

De levering omvat de binnen en buitenunit.

Tevens dankzij het eenvoudige elegante en stijlvolle flatpanel-ontwerp is het geschikt voor elk interieurontwerp, of het nu klassiek, modern, minimalistisch, rustiek of retro is. De airconditioning past in elke sfeer.

Andere bijzondere kenmerken zijn:

Ook heeft het apparaat biedt een krachtige start zodat de ruimte in de zomer snel wordt afgekoeld tot de gewenste temperatuur of in de winter wordt opgewarmd.

En zeker ook niet onbelangrijk zodra deze is bereikt, wordt een comfortabele en constante kamertemperatuur gehandhaafd.

Tevens is het wandmeubel set is uitgerust met de nieuwste inverte technologie. Op deze manier wordt het stroomverbruik aangepast aan de vraag zodat alleen het werkelijk benodigde vermogen wordt geleverd.

Wat tevens ook heel gemakkelijk is dat het luchtvolume wordt automatisch verlaagd wanneer de kamertemperatuur de gewenste waarde nadert.

En als klap op de vuurpijl scheelt dit ook veel energie. Met de warmtepomp kunnen de kamers ook energiebesparend worden verwarmd.

En ook niet onbelangrijk lage temperaturen zorgt een hoog rendement voor een laag energieverbruik.

En tevens heeft hij een verticale zwaai is ook een voordeel: aangezien de luchtuitlaatklep op en neer beweegt, wordt de lucht aangenaam over alle delen van de kamer verdeeld.

Econo Cool-functie: een speciaal ventilatorprogramma zorgt voor een aangenaam, constant klimaat in de kamer ondanks het geminimaliseerde koelvermogen.