Mitsubishi WSH-HR35I SET

Mitsubishi WSH-HR35I SET
1373,35 incl. BTW

Specificaties

Single of multi split
Single split
Standaard WiFi ingebouwd
Nee
Vermogen
3.4 kWh
Maximale oppervlakte
35 m2
Energielabel
A+++

Productinformatie

Een absolute topper is deze 3,4 kW airconditioner met de geavanceerde inverter-warmtepomp en installatieset.

De levering omvat de binnen- en buitenunit.

Dankzij het eenvoudige, elegante en stijlvolle ontwerp van de flatpanel is hij geschikt voor elk interieur, of het nu klassiek, modern, minimalistisch, rustiek of retro is. De airconditioner past in elke sfeer.

Andere bijzondere kenmerken zijn:

Het apparaat biedt een krachtige opstartmogelijkheid, zodat de ruimte in de zomer snel wordt afgekoeld tot de gewenste temperatuur of in de winter wordt opgewarmd. Als het eenmaal bereikt is, wordt een comfortabele en constante kamertemperatuur gehandhaafd.

De wand montage set is uitgerust met de nieuwste inverte technologie. Dit betekent dat het stroomverbruik wordt aangepast aan de vraag, zodat alleen het daadwerkelijk benodigde vermogen wordt geleverd. Het luchtvolume wordt automatisch verlaagd wanneer de kamertemperatuur de gewenste waarde nadert. Op deze manier wordt veel energie bespaard. De ruimtes kunnen ook energiezuinig worden verwarmd met behulp van een warmtepomp. Bij lage temperaturen zorgen hoge rendementen voor een laag energieverbruik.

De verticale schommel is ook een voordeel: Doordat de luchtafvoerklep op en neer beweegt, wordt een aangename verdeling van de lucht in alle delen van de ruimte mogelijk gemaakt.

Econo Cool-functie: Een speciaal ventilatorprogramma zorgt voor een aangenaam, constant klimaat in de ruimte ondanks de minimale koelcapaciteit.