Mitsubishi WSH-HR50I SET

Mitsubishi WSH-HR50I SET
1633,50 incl. BTW

Specificaties

Single of multi split
Single split
Standaard WiFi ingebouwd
Nee
Vermogen
5 kWh
Maximale oppervlakte
50 m2
Energielabel
A+++

Productinformatie

Deze super krachtige 5 kW airconditioner met de geavanceerde inverter warmtepomp .

De levering omvat de binnen- en buitenunits.

Het eenvoudige, elegante en stijlvolle design van de flatpanel maakt hem geschikt voor elk interieur, of het nu klassiek, modern, minimalistisch, rustiek of retro is. De airconditioner past in elke sfeer.Andere bijzondere kenmerken zijn:

> Het apparaat biedt een krachtige opstartfunctie, zodat de ruimte in de zomer snel wordt gekoeld tot de gewenste temperatuur of in de winter wordt verwarmd. Eenmaal bereikt wordt een comfortabele en constante kamertemperatuur gehandhaafd.


> De wandset is uitgerust met de nieuwste invertertechnologie. Deze past het stroomverbruik aan de vraag aan, zodat alleen het daadwerkelijk benodigde vermogen wordt geleverd. Het luchtvolume wordt automatisch verlaagd wanneer de kamertemperatuur de gewenste waarde nadert. Op deze manier wordt veel energie bespaard. Kamers kunnen ook op een energiebesparende manier worden verwarmd met behulp van een warmtepomp. Bij lage temperaturen zorgen hoge rendementen voor een laag energieverbruik.

> Ook de verticale schommeling is voordelig: Doordat de luchtuitlaatklep op en neer beweegt, wordt een aangename luchtverdeling naar alle delen van de ruimte mogelijk gemaakt.

> Econo Cool-functie: Een speciaal ventilatorprogramma zorgt voor een aangenaam, constant klimaat in de ruimte ondanks een minimale koelcapaciteit.