Mitsubishi WDXH-HA40I

Mitsubishi WDXH-HA40I
1664,45 incl. BTW

Specificaties

Single of multi split
Multi split
Standaard WiFi ingebouwd
Nee
Vermogen
4 kWh
Maximale oppervlakte
2x20 m2
Energielabel
A+++

Productinformatie

Duo multisplit basis wandunit (R32) bestaande uit: – 2x MSZ-HR25VF (2,5 kW) airconditioner met de geavanceerde inverter warmtepomp.

De levering omvat de binnen- en buitenunits.

Dankzij het eenvoudige, elegante en stijlvolle flatpanel-ontwerp is het geschikt voor elk interieurontwerp, of het nu klassiek, modern, minimalistisch, rustiek of retro is. De airconditioning past in elke sfeer.

Andere bijzondere kenmerken zijn:

Het apparaat biedt een krachtige start zodat de ruimte in de zomer snel wordt afgekoeld tot de gewenste temperatuur of in de winter wordt opgewarmd.

Zodra deze is bereikt, wordt een comfortabele en constante kamertemperatuur gehandhaafd.

De wandmeubelset is uitgerust met de nieuwste invertertechnologie.

Op deze manier wordt het stroomverbruik aangepast aan de vraag zodat alleen het werkelijk benodigde vermogen wordt geleverd.

Het luchtvolume wordt automatisch verlaagd wanneer de kamertemperatuur de gewenste waarde nadert.

Dit scheelt veel energie. Met de warmtepomp kunnen de kamers ook energiebesparend worden verwarmd. Bij lage temperaturen zorgt een hoog rendement voor een laag energieverbruik.

De verticale zwaai is ook een voordeel: aangezien de luchtuitlaatklep op en neer beweegt, wordt de lucht aangenaam over alle delen van de kamer verdeeld.

Econo Cool-functie: een speciaal ventilatorprogramma zorgt voor een aangenaam, constant klimaat in de kamer ondanks het geminimaliseerde koelvermogen.